Post by urplurethworsio on Mar 13, 2022 13:38:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ronin: The Last Samurai ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ronin: The Last Samurai IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju kulda ▞▞▞
▞▞▞ Ronin: The Last Samurai 2022 version ▞▞▞
Väga lõbus nii kaugele. See on roguelike veeni mänge nagu Archero kus te tasandil üles jooksu ajal ja avamine perks nagu te minna, siis taastab kui sa sured ja alustada otsast peale. Loendurid ja pareerib töö trahvi kui te saada ajastus õige, mis ei ole väga raske. Raskusaste ei vähendanud liiga halvasti siiani ja seadmete ja püsiva stat uuendamine tulevad korralik tempos. Loodetavasti see hoiab tükk aega, sest see on päris ainulaadne võtma žanre ja ma nautida seda
Suurepärane mäng, mulle meeldib, et see on olnud selles 3–4 kuud, ikka pole vigu, idk, mis inimestel nende telefonidega juhtub, võib see olla nende iPhone'i põhjus lol
Üks parimaid mobiilimänge, mille üle aegade olen leidnud. Väga hea mehaanika ja palju asju, mis nõuavad harjutamist ja oskusi ning ma hindan seda. Minu ainus küsimus on, kuidas saab Yokaile kahju teha? Olen proovinud seda ületada ja rünnakutest kõrvale hiilida ning olen proovinud seda otse rünnata ja miski ei näi töötavat
Hämmastav mäng, juhtnupud on lihtsad, ka hämmastav graafika, ainuke asi, mis mulle ei meeldi, on see, et häid asju on väga raske hankida, need justkui sunniksid sind rahaga kaste ostma ja see mulle ei meeldi.
Hea mäng, kuid mõne aja pärast hakkab see korduma. Kui sa sured, pead selle läbimiseks läbima kõik etapid ja kui miski võtab palju katseid, siis ei pruugi te seda enam nii palju mängida.
Halvim pärast värskendamist, muutub viivituks
Mängin kõiki Google Play mänge. See on tõeliselt peidetud pärl neile, kes naudivad omamoodi hack n slash mängu. Jah, see on natuke korduv, kuid mäng hoiab selle huvitavana, lisades uusi vaenlasi ja uusi ülemusi. Armasta kõike selle juures. Ärge jätke seda tõeliselt suurepärast mängu ilma.
Nii et alates viimastest värskendustest ja värskendusvea väljatöötamisest on see endiselt üks parimaid mänge, mida olen kunagi mänginud, ja väga soovitatav samurai keerutusega kaldkriipsu jaoks.
Ronin: The Last Samurai Action sth
Nii et see ühe mängijaga mäng nõuab võrgus olemist ja on väga valiv, sundides teid nime valima. Igav kahe nupuga löömise mäng, halb animatsioon, halb juhtimine, halb seltskond. Ära raiska oma aega.
arendajad peavad tõesti probleemi värskendustega lahendama. isegi pärast vahemälu tühjendamist ja paar korda taaskäivitamist ei tööta see ikka veel. muidu saaks mäng ilmselt kolm-neli tärni. --redigeeri-- isegi pärast vahemälu tühjendamist ja taaskäivitamist mäng ei laadita. nii et ma tühjendasin uuesti kõik vahemälud ja desinstallisin mängu ning taaskäivitasin ja installisin mängu uuesti. ikka ei tööta. 2 tärnist 1 tärnini.
Mäng on hea, vaenlased saavad rünnakutega hakkama, kuid kui kõik neli kõrgetasemelist vaenlast ründavad sind korraga, on põhimõtteliselt võimatu mitte surra või vähemalt 5000 tervist kaotada.
Mänginud juba ammu enne Tomoe ja Essence süsteemi kasutuselevõttu. Mäng meeldib väga, kuid mul on kriitikat. Parrying ja Counter Flash tunduvad mõnikord ebajärjekindlad ja vaenlase liigutusi tuleb värskendada, kuna need saavad uusi rünnakuid. Mul pole lihvimise vastu midagi, kuna igal teisel mobiilimängul on teatud tüüpi lihvimine. Üldiselt on see mobiilimängude peidetud pärl, soovitan seda soojalt.
Mõned mängu kontseptsioonid ja mehaanika on laisad ja kopeeritud sekirost. Aga ikkagi lõbus mäng.
see on kuradima hea, aga ma ei tea miks.. see mäng kulutas mu pakettandmeid nüüd nii palju. 10 GB/nädalas.. Kui tunned selle mänguga mahajäämust, siis see kulutab su andmeid.. Uskumatu
Lõbus mäng paari esimese taseme jaoks. Arvake, et sattusin kaardile pärast raba ja see on lihtsalt jahvatamine, isegi kui on olemas legendaarne esemete komplekt, mille ma ehitasin ja teistest esemetest kombineerisin. Kui saate RAID-režiimi, siis te enam mängu enam ei mängi, nii et see on üsna jama. See on lõbus ja kunst on lahe, nii et kolm tärni, kuni nad näpistavad mängu ja lihvivad
Sellel on potentsiaali, kuid praegu ei paku see rahuldavat kogemust. Välklambi loendur on äkiline, kas teie ajastus oli välja lülitatud või vajutasite nuppu isegi mitte registreeruma? See ei paku rahuldust, sest pole selge, miks te ei suutnud seda sooritada. Samuti tundub, et mäng on mõeldud üks ühe vastu võitlemiseks ja see ilmneb igas rühmavõitluses.Vaenlased hakkavad teid üheskoos ründama ja nende animatsioonid varjavad üksteist ja muudavad parimiste õige ajastamise võimatuks. Lihtsalt ei rahulda.
Sõltuvust tekitav!!😛😛🤩🤩 lõbus🤩🤩!! Naudin erinevaid võitlusstiile relvade ja soomuste kohandamise kaudu. Oleks tore muuta oma tegelaskujud (nägu, juuksed, keha jne) ....., aga ma arvan, et see oleks selles mängus. 😁
Annan sellele mängule 5 tärni asemel 2 tärni. Mul on mänguga mõned probleemid. Mängud ei ole rasked, kuid vaenlased löövad teie kallale, eriti kui proovite ühega hakkama saada ja üritate samal ajal vaenlasi parryda ja blokeerida. Lisaks saate blokeerimise ajal kahju ja ma pole veel 1. peatükist edasi jõudnud. Ma hakkan kuidagi väsinud minemast tagasi esimesse etappi, mille kaotate, lähete tagasi algusesse, teil on kaks elu, see on kõik.
Väga stiilne kunst. Võitlusel on hästi teostatud pari- ja vastumehaanika, kuid liikumisel on vähe kasu. Kaks korda pärast ühte lainet nivelleerimine ei taasta hp-d kaks korda, mis ei tundu oskuste kirjelduse järgi ette nähtud. Varustuse soetamine on jahvatamine.
peate tõesti värskendusprobleemi lahendama. mängu vahemälu ja Play teenuste vahemälu tühjendamine ei tööta.
Parim viis, kuidas ma seda mängu seletada saan, on nagu mobiilimäng Sekiro. Kui te seda tüüpi mängud ei huvita, pole see mäng teie jaoks, kuid mulle meeldib see väga. Kuigi see on olnud jahvatatud, pole see liiga tüütu. Kui olete aru saanud, kuidas õigesti parryda, on sellest ajast alates imelihtne (minu arvates)
Minge 5 tärnilt ühele. Viimane värskendus suunab mind Google Store'i, et uuendada rakendust, kus värskendust pole! Praegu ei saa mängida, väga masendav, eriti ma olen juba paar pakki maksnud. Ei soovita seda uutele mängijatele
Brawl Stars Aksyon gin
See on lihtsalt sekiro varjude kahekordne äravõtmine, nagu see kasutaks sama poosi ja kõrvalekalde süsteemi, isegi samu tähemärke
Äärmiselt lahe ja lõbus, kuni jõuate 4. ja 5. peatükki. Kulutasin üle 100 dollari oma isiklikust raskelt teenitud rahast ega suuda ikka veel 5. peatüki keskpunkti bossile võita. Hindade langetamise mäng. Kõik head arvustused ei ole siiamaani mänginud ja need lähevad täiesti pahviks nagu ma olin teise tohutult rasvase ja ahne arendajate ettevõtte poolt.
Lõbus, oskustepõhine mäng. Kui sa aga eepilist või kõrgemat relva ei saa, ei luba su DPS sul teatud tasemetest mööda liikuda. Mäng ei anna relvi tilkadeks (vähemalt minu jaoks siiani), nii et hoolimata sellest, et olen eepilises varustuses, välja arvatud minu relv, ei saa ma jätkata. Sisselogimise preemiad on ka pärast esimest nädalat Äärmiselt väiksemad. Kahjuks pole see minu jaoks pikaajaline mäng.
Armasta seda, välja arvatud see, et seal peab olema nagu toitu või midagi, et end keset võitlust ravida
Ma naudin mängu, kuid mul on alles peatükk ja see tundub juba nagu sein. Raskuste kasv on tohutu ja mul ei ole lihtsalt lõbus, eriti kolmanda peatüki viimase bossiga võideldes, saaksin üle suurest muutusest käiguvahetuses, nagu tegin kolmanda peatüki 2. bossiga, kuid tema tehtud korruptsioonist. on lihtsalt loll.
Mängu mehaanika on hea. Graafika ja kunstistiil sobivad mänguga väga hästi. Ainus probleem, mida ma mängus siiani märkan, on esemete langemise määr, see on väga madal, mistõttu pole lihvimine seda väärt. Isegi esimese peatüki läbimiseks kulub paar tundi, sest peate põhivarustuse uuendamiseks materjali lihvima. Isegi mõne päeva pärast olen endiselt 2. peatükis kinni.
Ma lihtsalt sain mängu allalaadimise, kuid ei saanud sissetoomist mööda enne loobumist. Ta rääkis asendi kahjustuste võtmisest, kui teie plokk on edukas. Aga miks pea asetama kahju? Mis siis, kui teie kehahoiak on rünnaku vastu piisavalt tugev? See mõiste oli minu jaoks liiga loll. Ma lõpetasin just sel hetkel ja ma selle eemaldamine.
mulle mäng meeldib, aga reklaamid on nii nördinud, et ma ei viitsi reklaamide vahelejätmise eest maksta, aga jah, ma desinstallisin
Jään alati maha, kuigi kasutan 8 GB muutmälu ja hea wifi-ga telefoni
Tõestate väga hästi, kui viimati mängisime seda natuke hästi, kuid ma arvasin, et sa läksid paremaks ja hästi, sa tegid palju ja lasin mul siin, et naasta oma sinise raudrüü juurde ekraanile. Ma ei tea kõike, mida tegin kustuta see mulle meeldib see mäng ja vahepeal jätsin selle ära, ma ei näinud miskipärast kõiki kolme kommentaari, mis minu kõrval on
Selles mängus on nii lihtne ahnust nuusutada. Siin on arendajatele psühholoogia. Proovige mängu tajuda inimesena (nii brändite toodet või teenust). Kujutage ette, et "inimene" on väga ahvatlev ja karismaatiline. Nende omaduste tõttu olete valmis alustama suhtlust. Kuid hiljem saate teada, et "inimene" on enesekeskne ja muretseb ainult rahalise kasu pärast. Saa pilti? See mäng ei kesta kaua. Inimesed mängivad seda, kuid nad ei jää kõrvale.
see ütleb, et värskendus on saadaval ja toob mind pidevalt Playpoodi tagasi, kuid värskendust pole ja ma ei saa mängida? 😡
Hea mäng siiani. Tundub, et ma ei suuda kõrvale hiilida, aga siiani on kõik hästi. Mulle meeldib samuraiteema, kuid see näib olevat piiratud loo ja varustuse, oskuste ja saagiga.
Nii et mäng on põhimõtteliselt sekiro, kuid mobiilimäng. Just alustasin ja mind häirib peamiselt see, kuidas tase on üles ehitatud, kuid kuna paljud inimesed ütlevad, et hiljem tasub võita, on raske tahta edasi mängida. Hea mäng, muuda lihtsalt elukvaliteeti ja ole vähem ahne
Suurepärane mäng ja hästi tehtud, kuni jõuate 3. peatükki, viimane boss ajab teid sõna otseses mõttes taga ja üks tulistab teid, pole mõtet proovida, kui te ei soovi reklaame vaadata, et elustada viis korda, peale selle on see lihtsalt jahvatav mäng, nii et võtke nii nagu tahad.
Ronin: The Last Samurai Action rhfe
Solid, lõbus, gameplay keskendunud ajastus. On ainult 3 relvade ja 5 (ma arvan) vestid liiki, kuid kõik nad sobivad eri playstyles. Mina isiklikult meeldib poolkuu tera, sest see on suurem kahju, kuid aeglasem rünnaku kiirust. Flash counter tunneb suht vastuolus see aeglane rünnaku kiirust küll, kuid Parry töötab trahvi seda. Ülemused on väljakutse, kuid saad varem neid praktikas. Nr sunnitud reklaame ja maksavad ei ole oluline, et edu. 9/10
Mulle meeldib see mäng, kuid see ei pea palju elemente ja sellega mängimise võimalus muudab mängu mõnikord igavaks
Kindel mäng. Olen ummikus, kuid tean, et see on sellepärast, et pean oma oskusi täiendama. Andke võimalus osta uuendusmaterjalide kast ja/või mõni relvapood ja saite endale 5 tärni.
ÄRGE OSTA SEDA MÄNGU KUI OLETE VALMIS SUUREID RAHASUMMAID KULUTAMA! Mäng ja kontseptsioon on lõbusad, kuid VÕIDUKI SUUR PAKSA. Ma kulutasin 20 dollarit 10 rinna eest ja sain ainult 1 lilla (mis oli garanteeritud) ja ülejäänud rohelised, nagu kas olete tõsiselt, see mäng ei ole seda raha väärt, mida nad sinult välja püüavad saada. Isegi pärast värskendust ajab see mäng teid endiselt närvi. Öeldakse, et ühinemise tõenäosus on 50%, kuid see on bs, et mu vennal on ka see mäng ja nende kahe vahel oleme teinud 5 lillat fusiooni ja võitnud 1
See mäng on hämmastav! Lihtne järgida võidelda kontrolli, lihtne lihvima. Premeerib teid ühtlases tempos. Graafiline kunsti on ilusti tehtud. Ja ma olen sooo hea meel nad valisid kasutada Jaapani asemel inglise keeles! Nad tõesti tahtsid mängu tundma ja vaata paremale. Ma olen ikka varakult ja nautida mõne minuti gameplay päevas.
Ma ei saa sisse logida. Iga kord, kui seda näidatakse, värskendage uuele versioonile, kuigi olen juba uusimale versioonile värskendanud. Palun paranda see!