Post by urplurethworsio on Mar 13, 2022 13:32:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Benim Konuşan Angela\u0027m ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Benim Konuşan Angela\u0027m IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ deneyimsiz ▞▞▞
▞▞▞ Benim Konuşan Angela\u0027m 2022 version ▞▞▞
My Talking Angela Казуальные kzn
Benim konuşan angela oyunumuzda sizlerde şimdi angela için zorlukları göze alarak karşısına çıkan tom için yardımcı olun ve daha sonra ise de alttaki
oyun çok merak ediyorum ve ekran dikkatim gözde ama sık sık sıkıp da bak ya bak gözün de resim gibi bir şey var ama varya kimse ba bu güzel küçük çocuklar ya aabi çocuklar üzerinde baskı altında ya ama uygulama süper ama kamera yüzünün den 3 yıldız.
Arkadaşlar ben game meraklısı biriyim oyunu buna benzer Outfit7'ın oyunlarında hep aynı şeyler Var ettik Angela ettik ettik birisi Oyunda kamera yok demiş var annen seni kandırmış sen Rahat uyu diye 3TE çıldırdığı falan yok (burayi okuma Rastgele) Tarih: puflhdlhdlhxkhxkhxlhxlhxlhxlhcşjcjşcşjxlhflhflvljvpjbpıgpufşjclufulfşufulfpıgpugvpufpuvpufşjcohfşjvşıfjşvğıgşjgcljcljcpyclhcşhclh şjcjçvşjvşjcijvşjckivşjfjşfupfuşfupfşufpufuşikvşjcşjvşjcşjcjşdşjcjşvupfğıcjşculdşjcşjfşufşufşufpufşjcşjxlhdlyxşjclhdhlcijgjşcjşfjşfş
Bu oyun gerçekten de çok güzel bir oyun 4senedir oynuyorum ve güzel bir oyun tek bir sıkıntısı var oda hic bitmeyen hep aynı olmayı seven onun için 4yildiz verdim 🌝 arkadaşlar ben yazmak istiyorum Angelanın ve Tomun'u kamera gösterdiğini söylüyor ler var ama hepsi bir yalan küçük çlar telefona ve tablete alışmasınlar diye yapıyorlar neymiş gece 3 senin evini izliyormuş bunlar yalan dolan sakın inanmayın 👍Benim angelam şu an 52 yaşında onunda söyliyim😂
Para Hileli Mod 5.7.1.2728 Benim Konuşan Angela'm apk indir
(Bunu görmezden gelin ;-; ) Her şeyden önce My Talking Angela oynuyordum ve ilk defa onun öl mü yoksa da mı dediğini duydum. Adamın gözünde bir adam görebilirsiniz konuşurken Tom Ginger'ın diğerleriyle oynuyordum Ginger'ın gözünde mikrofon olan bir adam vardı insanlar bundan şikayet ediyor
Reklamsız olması gerekir bir oyun
Bu oyunu oynardım ve son zamanlarda nasıl olduğunu görmek için yeniden indirdim. Bu oyun artık o kadar çok reklamla dolu ki, oynaması gerçekten acı verici hale geliyor. Yeni bir odaya giriyorsun, reklam. 24 saat boyunca makyajın kilidini açmak istiyorsun, reklam. Bir reklam izlememeyi seçerseniz, yine de bir reklama konursunuz.Bazı şeyleri oyun içi parayla satın alamazsınız ve sadece reklamlarla açmanız gerekir. Çok fazla pop-up var. Bunun ücretsiz bir oyun olduğunu anlıyorum ama çok fazla reklam var.
oyun güzel ama eğitimler almak için çok fazla para isteyen ve bu yolda insanlar gibi benim bir çocuk eski zamanlarda internetten hilelisini indir ve bide oyun bir süre sonra küçük sıkıyor ben şimdi sınıfta 4ü bitirmem yani daha en baştan neredeyse ve hemen hemen sıkıldım daha bu gün indirdim amade sıkıldım büyük çocuklardan büyük bir şey değil.
Herkesin bu oyunu oynamamasının bir sorunu olabilir çünkü gözlerde bir sorun var.. My Angela 2'yi yayınladıktan sonra ilk başta en iyisi bu ama hepimiz Angela 1'i unuttuk
benim konuşan angela deneyimim için oyunda oynayabileceğiniz harika oyunları beğendim. iyi hazırlanmış ve sunulmuştur. Yeni başlayanlar küçük çocuklar gibi oynadığında onlara daha çok yakışır. Kesinlikle daha büyük çocuklar da oynayabilir ama ben daha küçük çocukların enerjik olmaları ve arkadaşlarıyla eğlenmeleri için uygun bir çocuk oyunu oynayabilmeleri ve davetsiz misafirleri dinleyebilmeleri ve küçük çocukluklarının tadını çıkarabilmelerini tercih ederim. .Oyun oynarken.
Çok bir oyun ama sakın sakın indirmeyin kullanıcı kamera var Angela bizim geceleri iyi oynamayınız Talking Tom ve Talking Hank da sizi bekleyen Ben indirdim Arada oynuyorum.
Çok korkunç bir oyun, eğer sabah 3'te oynadıysan onun gözünde bir insan var 👽 ve bence Angela 2'm korkutucu değil....
çoook güzel bir oyun
My Talking Angela Nezahtjevne igre qhr
Bingo Day કૅસિનો jtkv
çok güzel bir oyun oynuyorum 2017 yükledim 2021 çok oynuyorum yani hala oynuyorum
Bu oyunu beğendim, grafikler de çok ilgili, ancak yeni bir güncellenmiş seçenek gerçekten berbat, yani dans, gerçekten çok garip, hoşuma gitmedi, dansçı olmak istemiyorum ve bazı Oyunlar çok sıkıcı ama dört 🌟 yıldız verdim çünkü bu oyun çok ilginç, iyi grafikler ve ayrıca az sayıda oyun ilgileniyor, okuduğunuz için teşekkürler.
Ben gece çok korktum meleklerinin kıpkırmızı olması sevindirildi o gece korkudan rüyama girdi. Çook korkunç bir şey idi 😨 oyüzden iki yıldız.
My Talking Angela معمولی kgja
oyunu. çok. Ama. çok. Seviyorum. Herkez. Tom. ve. Angelanın. Gözünde. Kamere. Var. Dediği. için. 1. Puan. Kırdım. Nikita yani. Nokta😘
muhtemelen kamera yok herkez varıyor (çoğullukla) ben bu oyunan 3 beri oynuyorum ve kaçılırdımılsaydım gitmek zorunda kalacakmınızı tavsiye ederim;
My Talking Angela Nezahtjevne igre hhze
çocuklar ve disiplin oyunu için çok iyi bir oyun
Bilmiyorum. Bu uygulamayı kızıma vermeden önce denedim, eğlenceli ve şirin ama çok fazla reklam var. Yorumlara baktım ve hayır dedim! Kedinin gözünün önünde duran bir adamla tamamen rahat değilim. Gözüne zum yapabilmem için bir ekran görüntüsü çekerken odak noktam ona gitti ve senin mikrofonunu istedim. Resmi olarak olmaz dedim.
Bir tane kamera olan oyun arkadaşının eski sürümü hatta. Ve o kamera olan oyuncularla tom, çok denenmiş, angela, angela 2 vb. Şeylerin içinde onlar
Angela ile oynayan Elsa, meleklerle bana yardım etti, ben onun uyumasını isteyene kadar havası vardı ve sonra dişlerini fırçalamak için yola çıktım ve sonra özledim ve onu makyaj yerime koymadım. gözlerinde bir yaratık gördüm gözlerinde bir Frankenstein gördüm bu oyunu indirme diğer kedi oyunları gibi çok ürkütücü
evet. olabilir. doğru. Söylüyorsunuz. Angelanın. Gerçekten. Sizi. Kameredan. İzliyo. iyi. akşamlar
Bu oyun, giyinme ve mini oyunlar söz konusu olduğunda harika! ama bir sorunum var, yeni bir çağa geçmenin ne kadar sürdüğü. Özellikle oyunu silerseniz ve tüm ilerlemeniz kaybolursa, seviye atlamak gerçekten uzun zaman alır.
Çok fazla reklam olduğu için 2 yıldız veriyorum. Her tıklamadan sonra atlanamayan bir reklam
Android için My Talking Angela - APK'yı İndir Benim konuşan angela m apk indir - Vital mineral. Benim Konuşan Angela ' m indir Benim Konuşan Angela'm Apk
çok güzel herkese tafsiye ederim
Bence 30 giyan giyilen okula gitsin 40 yaşında fil evlensin 42 yaşında çocuk olsun gibi Tom ile evlensin tonunda üstünü giydirim çok pahalı en fazla 100 yaşındayım 500 çok fazla birde takım elbiseleri olmasin 500 çok fazla birde takım elbiseleri olmasin olsun biz seçelim
Talking Angela benim için iyi ve aynı zamanda çok mutlu, heyecanlı ve harika bir uygulama.
Angela dansı yaptıktan sonra makyaj setini açtığımızda uyumak ve dans etmekten başka bir şey yapsaydı bu oyun daha eğlenceli olabilirdi. makyajı tekrar aç ama bir süre sonra tüm makyajın tekrar kilitlendiğini öğreniyoruz??
Güzel bi oyun. Ben beğendim. Herkes "Gece 3'te oynarsak bişiler oluyo" diyo. Ama öyl ebişey yok ben deneme buyle oyunuyla kötülemeyin ben çok seviyorum bu oyunu. Angela'nın kamera gece falan yok, bizi göremiyo ve 3'te hiç bişi olmuşyo. Ama 2 puan kırmam:Oyun çok sıkıcı. Angela'yla ilgilenince yapıcak hiç bişi kalmıyo. Bu yolun oyun sıkıcılığı !! 😠Oyun o sıkıcılaşıyo ki anlatamam. Sinirim bozuluyo oyundan çıkıyor. Lütfen oyun bu kadar sıkıcı !!
Bu yüzden sadece bunun doğru olup olmadığını ve bulduğum şeyin korkunç olduğunu görmek için indirdim. Sol gözüne bakarsanız, bir adamın bacaklarını ve bir kanepeyi görebilirsiniz. Sadece bu değil, Angela sesimi rastgele zamanlarda sebepsiz yere kaydetti. Ayrıca birçok reklama da yol açtı. Angela'nın bir yıl uyuduğunu söylemeye gerek yok. Bu oyunu kimseye tavsiye etmem ve muhtemelen polise ihbar edecek, çünkü bu sadece ürkütücü değil, aynı zamanda kullanıcılar için de güvenli değil. İyi günler
Benim Konuşan Angela'm - iOS (iPhone, iPad ve iPod touch ...
Benim konuşan angela güncellemem. Benim Konuşan Angela ...
Bu oyunu çok seviyorum ama beni ürkütüyor, ışığı defalarca ve dakikalar sonra açtım, ürkütücü bir şekilde gülümsüyor ve uyurken saçları ÇILGIN oldu! Ve 3:45'te uyanıyorum çünkü bir kıkırdama duyuyorum Pencereye bakıyorum ama tüm insanlar uyuyor Telefonumun ışığını fark ettim Angela, sonra seni her zaman izlediğimi söylüyor... Sonra o telefonumu kapattım
Özgürken ve canımız sıkıldığında onunla oynayabileceğimiz bu oyunu seviyorum. valla ben bu oyunu çok beğendim 😘
bence gözlerinde kamera yok çok tatlı bir 🐈
İyi ama kedi çok çabuk uyur
5 yıldız verirdim, çok eğleniyordum! ama tasarımda fotoğraf çekme seçeneği dün gece hesabımda bir elbise seçeneği kayboldu ve bu benim en sevdiğim kısım olduğu için Kaldırma isteği duymama neden oldu, şimdi onsuz oynamak o kadar eğlenceli gelmiyor
Aslında çok oyunute bir oyun ama herkes herkes var diyormuş 3' oyunute güzelca da yanıt veriyormuş Tom' videolarını hakkında videolarını ve uzun bir cümle söylüyor ve belli bir yanından konuşma sonra devam ederken ağzında söylemiyor ama biraz değiştirseniz çok iyi olur Yani paralı olan parasızı çevirirseniz
Bu kötü bir oyun değil, onu giydirebilirsin, makyajını yapabilirsin ve çok daha fazlasını yapabilirsin ama o her zaman sana bakıyor ve ürkütücü bir sürü insan gözlerinde kamera olduğunu söylüyor 😨
My Talking Angela Інше zrcw
Çok güzel biroyun ama yakındaki pazarda rekrak gösteriyorlar. Bide İnternet olmadığı zaman oyunlar açılmıyor Ve bu sözüde ancellanın huzuru varlar çok kötü ama Bi'nin haklılar yalan söylememek için oyun oynamaktan bude ancellanın çok fazla bağırıyor.